Saci

Varázskonyhája

MENÜ

Minden mag, zöldség és gyümölcs maga is gyógynövény, gyógyító, varázserejű, így ezeket felhasználva varázslatos ételeket lehet készíteni.

 

Az étel elsősorban számomra finom kell hogy legyen, az evés egy élvezet és társasági program. Kizárólag csak természetes, natúr hozzávalókat használok, néha bio alapanyagokat, de nem feltétlenül.

 

Főként zöldséges ételeket készítek, de nagy kedvencem a csülök és a kacsacomb is. Étleim önmagukban finomak, igyekszem kiemelni a zöldségek aromáját, nem akarok feltétlenül pótolni egy hozzávalót (pl. húst szójával).

 

A natúr ízek mellett kedvelem a karakteres, fűszeres, pikáns ételeket is. Szeretem a színes ételeket, bátran használom a színes zöldségeket és fűszereket, sőt ez a tálalásnál is nagyon fontos szerepet kap.

 

Nagyon sok receptem a legkülönbözőbb diétáknak is megfelel pl. candida, makrobiotika, tejtermékmentes stb., de azoknak is ajánlom, akik új ízekre, változatosságra vágynak.

 

Ez a honlap azért született meg, mert szeretném megosztani kedvenc receptjeimet azokkal, akik új ötleteket keresnek, szeretnék megtanulni, hogyan lehet egyszerűen és gyorsan úgy finomat főzni, hogy közben még egészséges is legyen.

Ez a varázslat titka.

Szavazás

Milyenek a receptek?
Nagyon jók, feltétlenül kipróbálom!
Egész jók
Hmmm, érdekesek..
Határeset, talán kipróbálom
Nem jött be
Asztali nézet